Εντοπισμός διαρροής σωλήνα

Εμφανίστηκε νερό από διαρροή σωλήνα στο σπίτι σας και δεν ξέρετε από που προέρχεται; Με θερμοκάμερα και υπέρηχους ανιχνεύουμε από που προέρχεται η διαρροή και εντοπίζουμε το σωλήνα, χωρίς γκρεμίσματα στους τοίχους!

Εντοπίζουμε το σημείο διαρροής σωληνώσεων όταν κανείς άλλος δεν μπορεί. Συναντάμε συχνά φουσκωμένους τοίχους, πατώματα, μούχλες κλπ η διαρροή ενός χαλαρού ρακόρ (συνδέσμου) ή μία προβληματική ένωση είναι η πιθανότερη αιτία.

Ανίχνευση διαρροών νερού με ειδικά μηχανήματα και όργανα. Ίσως ο μοναδικός τρόπος προσδιορισμού διαρροής σε ενδοδαπέδια θέρμανση

Εντοπισμός διαρροής με θερμογραφία και υπερήχους

Ο θερμογραφικός έλεγχος ή τεχνολογία ακοής υπερήχων και τα κατάλληλα υγρασιόμετρα, μας δίνουν πλέον τη δυνατότητα να βρούμε το σημείο διαρροής σωλήνα.

Το τεχνικό υπόβαθρό μας,  μας επιτρέπει να προσδιορίσουμε και τα αίτια.

Διαρροή νερού - Εντοπισμός διαρροής σωλήνα - Ανίχνευση διαρροής

Προσοχή οφείλουμε να δώσουμε στη διαφορά της υγρασίας εξαιτίας διαρροής και εξαιτίας θερμογέφυρας. Η αιτία είναι εντελώς διαφορετική και η αντιμετώπιση επίσης!

Στη θερμογραφία δίπλα, βλέπουμε ελάχιστη διαρροή από ένα ρακόρ, 3 χρόνια έψαχναν οι ιδιοκτήτες να βρουν τί φταίει και φουσκώνουν οι τοίχοι...

Σχετικά Άρθρα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Έξυπνο Σπίτι Smart House Παραλαβή Έργου, Αγορά Ακινήτου »

Invitro Manufacture

Invitro Manufacture can help your company avoid equipment breakdowns, save energy, increase your assets' MTBF, reduce inventory, reduce accidents and many more.

Our qualified technicians use a wide array of technologies to monitor and analyze your equipment and machinery.

περισσότερα...

Tags

Search

Ευχαριστούμε για την επίσκεψη!

Γιατί δεν ρίχνετε μια ματιά στην INVITROpedia! Βρείτε χρήσιμες πληροφορίες & λύστε τις απορίες σας.