Έξυπνο Σπίτι Smart House

Η έξυπνη λύση που κάνει τη ζωή σας ευκολότερη!

Οικιακός αυτοματισμός, σημαίνει τεχνολογιά που μας υπηρετεί:
Το Smart-House είναι ένας ολόκληρος κόσμος απο καινοτόμες λύσεις, μελετημένες ώστε να κάνουν κάθε μέρα σας ξεχωριστή και να πλαισιώσει την οικογένειά σας με τη λάμψη ενός άνετου περιβάλλοντος.
Το Smart-House σας δίνει πίσω το πολύτιμο δώρο το χρόνου, δημιουργώντας την ατμόσφαιρα που επιθυμείτε ανάλογα με τη διάθεσή, τις απαιτήσεις σας αλλά και τις καιρικές συνθήκες.
Άνεση, Ασφάλεια, Ευελιξία, Εξοικονόμηση Ενέργειας και Ευκολία, είναι η σύνθεση της δέσμευσης πίσω απο ενα Smart-House, αλλά και τα χαρακτηριστικά ενός ευφυούς συστήματος το οποίο επιτρέπει το σπίτι να πάρει το 'σχήμα' που επιθυμείτε.

Έξυπνο Σπίτι ονομάζουμε γενικά ενα Σύστημα Διαχείρισης Κτιρίου ή όπως συνήθως αναφέρεται ως Building Management System (BMS)

Το BMS είναι ένα σύστημα ελέγχου με υπολογιστή, το οποίο ελέγχει και επιτηρεί τον ηλεκτρολογικό και μηχανολογικό εξοπλισμό του κτιρίου, όπως τον κλιματισμό, τα φώτα, τις οικιακές συσκευές κ.α. όπως και τα συστήματα ασφαλειας (πυρανίχνευση, διαρροή νερου-πλημμύρα, αισθητήρες κίνησης και ανοιγμάτων).

Ο προγραμματισμός γίνεται μέσω των πλατφόρμων KNX, SmartHouse, Dupline και PLC based ModBus.

Πολυμέσα

Invitro Manufacture

Invitro Manufacture can help your company avoid equipment breakdowns, save energy, increase your assets' MTBF, reduce inventory, reduce accidents and many more.

Our qualified technicians use a wide array of technologies to monitor and analyze your equipment and machinery.

περισσότερα...

Tags

Search

Ευχαριστούμε για την επίσκεψη!

Γιατί δεν ρίχνετε μια ματιά στην INVITROpedia! Βρείτε χρήσιμες πληροφορίες & λύστε τις απορίες σας.